ANKARA / MAMAK - Osman Yüksel Serdengeçti Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rehberlik Servisi

May

osman yüksel serdengeçti kız anadolu imam hatip lisesi ortaokul öğrencileri için devam devamsızlık bilgilendirme broşürü

May

Batuhan Ortaokulu ile Şehit Bülent Albayrak İlkokulu ögrencilerine okul Psikolojik Danışmanımız Hatice Şentürk tarafından lise tanıtım sunumu yapıldı.

May

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 6 Mayıs Cuma günü  8. Sinif öğrencilerimize yönelik Türközü Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi düzenlendi.

May

Okulumuz 8. Sinif ogrencilerine Mesleki Alanlarına Yönelimi belirleme anketi uygulandı, uygulanan anketlerin sonuçları posta yoluyla ailelere gönderildi.

Ara

Psikolojik Danışmanımız Hatice ŞENTÜRK 8. sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her hafta çalışma planı hazırlıyor. Uzaktan eğitim sürecinin uzaması ile 8. sınıf öğrencilerimizin yıl sonunda liselere giriş sınavında performans düşüklüğü olmaması için planlar hazırlanmıştır.

Öğretmenimize teşekkür ediyor ve 8. sınıf öğrencilerimize disiplinli çalışmalarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Hatice ŞENTÜRK bu yıl yapılacak olan LGS 2020 ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirecek dosyalar paylaştı. Ayrıca tercih yaparken meslekleri daha yakından tanıyıp, bilinçli davranabilmek için de kendini tanıma, meslek kavramı ve günümüz meslekleri ile ilgili bilgilendirici dosyamıza da bakmayı unutmayın.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hatice ŞENTÜRK Değerler Eğitimi ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta "Özgüven" temalı bir bülten hazırladı ve öğretmenlere dağıttı. Bültende gerekli bilgiler ve öğretmenlerin derslerinde uygulayabilecekleri etkinlikler yer almaktadır. Bütün öğretmenler derslerinde makul bir zaman aralığında bu uygulamaları yaptırabilecek. Genel olarak yaşamlarında, özel olarak ise ders ve sınav başarılarında öğrencilerimize faydalı olmasını diliyoruz.