ANKARA / MAMAK - Osman Yüksel Serdengeçti Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Şbt

Deyimler ve atasözleri resimlere etkinliği

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında “Anlat Bakalım Deyimlerimiz ” Etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Sınıflarımızda “Divanu Lügati’t Türk” temalı Anlamını Bul etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zengilikleri projesi kapsamında Dîvânu Lugâti't-Türk Panomuzu hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

BROŞÜR

Aralık Ayı Bülteni: LİNK

• Veliler evde okulda izledikleri etkileşimli okuma çalışmasını evlerinde yaptılar
  • Yerli malı haftası ile birleştirilerek çocuklara tekerleme öğretildi
  • Velilere etkileşimli kitap okuma çalışması yapıldı
  • Velilere mektup ve broşür dağıtılarak bilgilendirildiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen Safahat sözlüğü yarışmasında 11/ B sınıfı öğrencimiz İkra Naz Dönmez Mamak 2.si olmuştur.

Öğrencimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri” etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Mehmet Âkif Ersoy’un “Safahat” adlı eserini okuyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat konulu lise öğrencileri arası çevrim içi bilgi yarışması yapılacaktır.Yarışma şartnamesi ektedir.

“SAFAHAT” KONULU LİSELİLER ARASI ÇEVRİM İÇİ BİLGİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Başvuru Bağlantısı: TIKLAYINIZ

Ara

Ortaokul öğrencilerimizin Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında hazırlamış oldukları tasarım. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

SEVGİNİN DİLİ "YUNUS EMRE" adlı pano çalışmamız.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.